Juridisch advies


Uurprijs

Particulieren: € 70,00 inclusief 21% BTW*
Bedrijven: € 70,00 exclusief 21% BTW*

* U krijgt korting op de uurprijs indien uit uw inkomen/winst blijkt dat u het normale uurtarief niet kunt betalen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Vaste prijzen
Wij werken ook met vaste prijzen per opdracht. Het afspreken van een vaste prijs is ideaal als de opdracht een langere looptijd heeft: u hebt bij aanvang direct duidelijkheid over de kosten.

 

Spreekuren
De spreekuren zijn kosteloos.
Op woensdag (19.00-21.00u) en zaterdag (11.00-13.00u) krijgt u een half uur kosteloos advies. U kunt zelf een afspraak plannen of ons bellen/mailen voor een afspraak.
Aanmelden voor het spreekuur

Privacyadviseurs (AVG-pakket)


 

AVG-pakket

Om u inzage te bieden in de werkzaamheden en kosten van de privacyadviseurs, hebben wij de kosten (zo veel als mogelijk) in een overzicht geplaatst.

>>> Bekijk het overzicht <<<

Externe functionaris gegevensbescherming

In sommige gevallen is het verplicht, maar in de meeste gevallen is het handig om een een externe privacyfunctionaris aan te stellen die – als de werkzaamheden van het AVG-pakket zijn afgerond – met u mee kan denken en de nodige IT-juridische adviezen kan bieden. Daarom biedt Ex Lege B.V. ook de mogelijkheid om een externe privacyfunctionaris aan te stellen.

Prijzenoverzicht privacyfunctionaris

Abonnement

Urenbundel

Losse uren

4 uur per maand | 250,00 euro*

20 uren | 1300,00 euro*

70,00 euro*

* De prijzen zijn exclusief 21% BTW

Incasso


Basistarief incassokosten

Particulieren: € 25,00 inclusief 21% BTW
Bedrijven: € 25,00 exclusief 21% BTW

Bij de prijs inbegrepen:
✓ Een beoordeling van het dossier
✓ Een aangetekende brief (14-dagentermijn)
✓ Dossier- en incassokosten (zie toelichting)

Toelichting
Voor het incassotraject zijn er grofweg twee mogelijkheden:

1. De schuldenaar betaalt binnen de 14-dagentermijn.

In dat geval hoeft de schuldenaar géén incassokosten te betalen en bent u slechts de € 25,00 aan incassokosten aan ons verschuldigd.

2. De schuldenaar betaalt niet binnen de 14-dagentermijn:

Na de 14 dagen moet de schuldenaar incassokosten en rente betalen. Deze incassokosten zijn minstens € 40,00.

– Als uw vordering maximaal € 300,00 inclusief BTW is, bent u ons € 25,00 inclusief BTW (bedrijven: €25,00 exclusief BTW) verschuldigd. Dit betekent dat u voor de buitengerechtelijke incassokosten die hebt moeten maken – voordat u ons hebt ingeschakeld – ook een vergoeding krijgt.

– Als uw vordering boven de € 300,00 inclusief BTW is, brengen wij het basistarief in rekening én vragen wij een aanvullende vergoeding. Omdat deze vergoeding afhankelijk is van de hoogte van uw vordering, vragen wij u contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.