Ex Lege B.V. is een jonge onderneming met één vaste (IT-) jurist en meerdere betrokken juristen die hun diensten verlenen. ‘Ex Lege’ betekent volgens de wet / volgens een interpretatie van de wet, hetgeen voor onze juridische dienstverlening als een toepasselijke naam is beoordeeld. Toch is het naleven, uitleggen en toepassen van de wet niet het enige dat onze juristen kenmerkt:

(1) Wij stellen het rechtsbelang van de cliënten voorop,
(2) Juridische oogkleppen ontbreken: wij denken in juridische én praktische oplossingen,
(3) Wij informeren onze cliënten over de mogelijkheden en betrekken ze in het juridische proces,
(4) Wij streven altijd naar het beste resultaat, en
(5) Werken oplossingsgericht en communiceren duidelijk.

Door de kleine omvang van de onderneming, kunnen onze cliënten direct contact opnemen met de juristen. Zo blijft het contact persoonlijk en laagdrempelig. Even bellen / mailen voor een vraag of even langskomen om een zaak te bespreken, is dan ook geen enkel probleem én verplicht de cliënten tot niets. Het rechtsbelang van onze cliënten staat met stipt op één en daar hoort deze dienstbaarheid gewoon bij.

Wilt u meer over het bedrijf/ons weten of eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op of bezoek één van de informatiebijeenkomsten, wij maken graag tijd voor u vrij.

Korte introductie

Derya
Functie: IT-jurist / Privacy Officer (FG)
Specialisaties: IT-recht, bestuursrecht, overeenkomstenrecht.

Derya is een gepassioneerde jurist met uitstekende juridische én toereikende technische kennis. Zowel tijdens de bachelor als tijdens de master (scriptiefase) aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij de specialisatie IT-recht gevolgd; in IT heeft zij zich vanuit verschillende banen, maar vooral op grond van persoonlijke interesse verdiept. Derya beschikt als privacyfunctionaris over uitstekende juridische, technische én organisatorische kennis en vaardigheden.

Opdrachtenpool
Ex Lege B.V. werkt ook (graag) samen met juristen en experts die qua opleiding/ervaring en attitude bij het bedrijf passen. Als juridisch advieskantoor, is het overgrote deel van de samenwerkingen met juristen, maar ook samenwerkingen t.b.v. de communicatie en ICT zijn aanwezig.

 

Laatst gewijzigd: 12 december 2017

Contactgegevens

Telefoon
050 205 33 22
Ma-Vr: 09.00 - 21.00u
Za: 10.00-16.00u

Mail/app
Mail: info@exlege.nl
App (Signal): 06 - 216 050 01
Reactietermijn: één werkdag

Postadres
Postbus 9101
9703 LC Groningen

Bezoekadres
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Stuur géén post naar het bezoekadres